Налепници за кристали

Голем кристален солзавец 5

Rhinestone се широко користени во различни индустрии.Shenzhen Youlian Tongbang Technology Co., Ltd. е посветена на производството на кристали и подоцнежниот развој и примена на деривати на кристали.Налепниците Rhinestone се највлијателниот производ на нашата компанија, а исто така е производ кој го претпочитаат домашните и странските клиенти.

Нашите налепници со кристали се длабоко сакани од потрошувачите дома и во странство.Налепниците за лице од Rhinestone се првиот избор за додатоци за убавина како маскенбал забави, свадби и роденденски забави.Тој е еколошки, лесен за ракување, лесен за залепување, лесен за отстранување и повеќекратна употреба.Графиките се разновидни и сјајни, додавајќи шармантен изглед на вашето лице.

Налепниците од кристалности може да се користат за украсување на вашите налепници, правејќи обична налепница прекрасна и привлечна.Може да се користи и како детски креативни слики, овозможувајќи им на децата да ги развијат своите креативни способности додека играат.Кога се користи во декорацијата на домот, комплет за сликање со дијаманти ќе го направи вашиот дом веднаш светол, убав и сонлив.Не само што ви носи добро расположение, туку и добар вкус.

Голем кристален солзавец Поинтбек2
Голем кристален солзавец Поинтбек4

Дополнително, налепниците со кристали може да се користат и за пакување на производи и декорација на производите, со што пакувањето на вашиот производ е повисоко, повисоко и извонредно.Кутијата, шишето со вода и шишињата со вино кои се украсени со штрас ќе ве направат да блеснете.

Обично штрасовите имаат три материјали: акрилик, стакло и смола.Акрилните кристали може да се чуваат долго време и се отпорни на гребење.Стаклените кристали се најблескавите меѓу нив.Смола rhinestone се релативно транспарентни, а цената е најниска.

Назад на содржината на големиот кристален солзавец111

Време на објавување: Мар-22-2022